HVIS DU VIL VÆRE REDAKTIONEL MEDARBEJDER ELLER BIDRAGYDER

 Turbulens.net har et bredt netværk, især inden for den akademiske forskning, men også fra andre eksempelvis mere kunstneriske eller alternative kanaler. Vi har en stor læserskare blandt studerende og forskere samt andre med en interesse for dybdegående, samfundsrelaterede emner. Vi er på udkig efter spændende artikler samt frivillige medarbejdere, der har lyst til at bidrage til det redaktionelle arbejde. Skriv gerne til os via vores kontaktformular eller på info@turbulens.net.

 

Til mulige redaktionsmedlemmer

Måske brænder du for et bestemt forskningsfelt og kunne tænke dig at interviewe en ekspert inden for området? Måske har du netop afleveret speciale og kunne tænke dig at sætte to uenige forskere over for hinanden i en artikelserie? Vi er på udkig efter folk, der har journalistiske og/eller redaktionelle ambitioner, og som har lyst til at prøve deres akademiske tæft af i praksis. Har du interessen og engagementet, kan du bidrage til Turbulens på forskellige måder:

 

  • Lige nu er det særligt medredaktører til den faste redaktion, vi søger. Som medredaktør er du med til at planlægge temaer og arrangementer, foretage interviews, redigere og lave reviews på artikler. Det redaktionelle arbejde indebærer en grad af webredigering. Hvis du i forvejen har erfaring med dette, er det bestemt en fordel, men det er ikke et krav. Vi sørger for at tage godt imod nye medarbejdere og sætte dem ind i både det indholdsmæssige og det tekniske. Alle i redaktionen forpligter sig som minimum til at føre de aftalte opgaver til dørs. Som en del af redaktionen kan du være med til at opstille og realisere nye visioner for tidsskriftet.
  • Er du mere til “uforpligtende” freelance-arbejde er der også mulighed for det. Turbulens er altid interesseret i at høre fra folk, der har lyst til at bidrage.

 

Til mulige skribenter og forskere

Ligger du inde med en tekst eller en idé, som du tror passer til Turbulens’ profil, så hører vi hellere end gerne fra dig. Dan dig gerne et billede af stilen og indholdet i vores artikler og skriv til os på info@turbulens.net, hvis du vil høre mere eller har en god idé.

 

  • Du kan sende tekster, artikeludkast og interviews til Turbulens – både fra egen forskning eller fra interessante konferencer rundt omkring i verden. Artiklernes længde er som hovedregel max 5000 ord og oftest på 5-10 sider. Der er forholdsvist vide muligheder. Vi er åbne for både traditionelle og anderledes formidlingsformer . Dog er der nogle retningslinjer, som skal følges. Disse vil vi sende til dig, efter du har kontaktet os.
  • Du kan være gæsteredaktør på sitet og publicere tekster og artikler inden for et bestemt tema, du selv er primus motor på.