Privatlivspolitik

Hvem er vi?

Turbulens.net er et netmedie drevet af en frivillig og uafhængig bestyrelse. Et af vores hovedformål er at videreformidle den viden, som bliver til på universiteterne, til en bredere offentlighed. Indimellem giver Turbulens imidlertid også plads til, at aktører uden for universitetsverdenen kan komme på banen, såfremt artikelbidragene er vedkommende, debatskabende og af en høj, faglig kvalitet.

Hvordan vi behandler dine oplysninger

Vi bestræber os på at undgå at indsamle personoplysninger om vores besøgende. Bidragyderes fornavn og efternavn bliver opbevaret og vises på bestemte artikler. Alle bidragyderes navn, selvvalgte titel og billede bliver vist på artiklen, vi har modtaget. Hvis du som bidragyder ønsker at få fjernet din artikel kan du skrive til os på info@turbulens.net.

Billeder

Vi indsamler et billede fra bidragydere, enten fra personlig kontakt eller fra offentligt tilgængelige billeder. Alle andre billeder er stock photos, som vi markerer tydeligt ophavsejer på, med mindre det er billeder uden tydeligt markerede ophavsrettigheder.