I FRAVÆRET AF EN IDENTITET

I fraværet af en identitet

Samtaler: I 2005 tog Turbulens.net initiativ til et møde mellem Claus Beck Nielsen (Das Beckwerk) og Mikkel Bolt. Resulatet blev en række on going samtaler, der løbende blev publiceret på Turbulens.net. Her kan du læse alle samtalerne.

 • I fraværet af en identitet 01/05/2006
  Dette er første del af samtalen – I fraværet af en identitet – mellem Forvalteren af Liv&Værk efter Claus Beck-Nielsen og Mikkel Bolt Rasmussen.
 • Det identitetsløses kritiske potentiale 01/05/2006
  Dette er anden del af samtalen – I fraværet af en identitet – mellem Forvalteren af Liv&Værk efter Claus Beck-Nielsen og Mikkel Bolt Rasmussen.
 • Undtagelsestilstanden – døren hvorigennem … 01/05/2006
  Samtale mellem Das Beckwerk og Mikkel Bolt: Dette er den 3. del af samtalen – I fraværet af en identitet
 • Mission Irak 01/04/2006
  Samtale mellem Das Beckwerk og Mikkel Bolt Rasmussen: Dette er resultatet af en samtale fra efteråret 2006. Das Beckwerk i gang med forberedelserne til deres på det tidspunkt forestående Iran-mission. Af hensyn til missionen, har vi ikke kunnet publicere teksten før nu. Det blev bl.a. til en snak om to usunde mormoner ved navn Thomas og ...
 • Hiphopperne fra Falluja 01/02/2005
  Første samtale mellem Das Beckwerk og Mikkel Bolt: Samtalen er fra februar 2005 og blev afholdt i forbindelse med Claus Beck-Nielsens terrormusical Den sidste europæer. Samtalen kom bl.a. til at omhandle terrorismens historiske betydning, undtagelsestilstande i demokratiet og i kunsten, forholdet mellem kunst og politik og Danmark som besættelsesmagt.